Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bar Rafaeli / foto: Archiv

Modelka Bar Rafaeli. Tu má doma DiCaprio!

Přítelkyně božského Leonarda DiCapria Bar Rafaeli nafotila na jachtě sérii povedených fotografií. Rozhodně stojí za povšimnutí.

Z fotografií Bar Rafaeli je jasné, čím dvaadvacetiletá supermodelka získala srdce hollywoodské superstar Leonarda DiCapria. Izraelská modelka byla přistižena, jak pózuje na jachtě módního návrháře Roberta Cavalliho v Cannes.

Bar si oblékla tmavě modré šaty na ramínka připomínající řeckou tógu, a svůdně pomrkávala do objektivu fotoaparátu: “Fotograf mi řekne, jak chce, aby šot vyzněl, ale je jen na mě, jak to před kamerou ztvárním,” vysvětluje Bar své vítězné pózy.

magazin.cz

Zatímco módní průmysl je posedlý nezdravou velikostí 0 ( u nás 34), Bar dokazuje, že i přes její štíhlost jsou všechny křivky na svém místě. Není divu, že figuruje na seznamu nejvíc sexy žen světa a dokonce je první izraelskou modelkou, která byla představena na stránkách magazínu Sports Illustrated.


magazin.cz

Bar Rafaeli začala s kariérou modelky již jako dítě a už v patnácti letech získala kontrakty na několik kampaní. Ale jakkoli je v modelingu úspěšná, doufá, že se stane herečkou jako její milý.

A má určitou naději, podařilo se jí totiž získat roli v thrilleru Session. Bude záležet na tom, jaký odvede výkon, zda se zařadí mezi přední hollywoodské herečky nebo zůstane žádoucí jen pro oko fotoaparátu a samozřejmě svého Lea.

magazin.cz


Následuje výměna šatů...

magazin.cz

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 431