Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Daily Mail

Mel B by vyhrála zlato v sexu

Je to jen rok, kdy americké deníky psaly, že život čokoládové Spice Girl Melanie Brown, známé jako Mel B, je zcela v troskách. Málokdo z fanoušků dívčí kapely si na ní vůbec vzpomněl.

Ale rok se s rokem sešel a Mel B je na opačném konci stupnice spokojenosti. Je usměvavá, štíhlá, úspěšná a opět sexy.

magazin.cz

„Cítím se teď fantasticky,“ potvrdila v rozhovoru pro magazín Fabulous třiatřicetiletá zpěvačka, která nyní za oceánem frčí více než její kolegyně ze skupiny Victoria Beckham. Jak to? Skvěle se totiž předvedla v americké verzi show Když hvězdy tančí…

„Američané milují bojovníky. A já jsem bojovník. I když jsem neměla lehké období, překonala jsem ho, nevzdala jsem se,“ usmívá se Mel B dnes. Nic jí nechybí, a to jak v pracovním, tak v soukromém životě.

Vše změnila svatba
Loni v červnu si Mel vzala dlouholetého přítele Stefana Belafonteho, vše uskutečnili tajně v Las Vegas. „Byl mi oporou, skvěle si rozumí s mými dcerami, po dlouhé době se znovu cítím jako součást rodiny,“ říká Mel.

Dodala, že si nemůže stěžovat ani na sexuální život. „V tom bych mohla reprezentovat na olympiádě, bez problémů bych získala zlato,“ tvrdí vyzývavě zpěvačka.

magazin.cz

Právě v okamžiku sňatku se Stefanem se věci začaly měnit k lepšímu. Proběhly také první hovory o znovuzrození Spice Girls a novém světovém turné. Poněkud baculatější Mel měla motivaci zapracovat na fyzičce. „Najala jsem si trenéra a pravidelně cvičila. Změnila jsem i stravu. Hodně zeleniny, rýže, ryby, kuřata,“ popisuje změnu životosprávy.

Recept? Nonstop tanec
A když do toho přišel i taneční dril v soutěži Dancing With The Stars, bylo jasné, že Melanie bude v úžasné kondici. „Jestli chcete mít vážně sexy záda a nohy, po kterých se každý ohlédne, tak mám radu: nonstop tanec na vysokých podpatcích. Dostanete se do vražedné kondičky,“ doplnila s tím, že k tomu si přibrala stovku sedů-lehů denně.

magazin.cz

Výsledkem prý je, že se cítí úžasně sexy. „Je to skvělé. Nikdy jsem se nedívala do zrcadla a nedělala jsem si hlavu s tím, jak vypadám. Mám velká prsa, zadeček, ale jsem maximálně spokojená sama se sebou. Aby se člověk cítil sexy, musí věřit, že sexy je. Rozhodně to není o tom, jaká cifra mu naskočí na váze. Důležitý je pocit štěstí,“ říká přesvědčeně.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 204