Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Leoš Mareš / foto: leosmares.cz

Leoš Mareš: kdo ho chce sejmout?

Cílenou kampaň připomíná série skandálních článků zaměřených na populárního moderátora Leoše Mareše.

Všechno začalo 7. května, to se objevila první zpráva doplněná fotografií o tom, že měl Leoš Mareš strávit noc ve společnosti prostitutky. Moderátor tehdy ve svém vyjádření uvedl, že si nic ze zmíněného večera nepamatuje, že ho někdo omámil a nyní se ho snaží vydírat. „A tím to ještě nekončí, to nejhorší ještě přijde,“ doplnil.

 

Měl pravdu. Následovala celá série dalších článků, které se nesly v podobném duchu a vše bylo korunováno spekulací, která dokonce obviňuje Mareše z braní drog. Jinak prý nemá šanci stíhat své enormní pracovní nasazení.

 
„Samé nesmysly!“

Moderátor všechna obvinění striktně odmítá a zdůrazňuje, že drogy nikdy nebral. "Je to další, naprosto nesmyslná informace. Já a drogy je naprosto absurdní spojení, neboť konkrétně ke drogám jsem měl a mám vztah ryze negativní,“ řekl znechucený Mareš.

 

Drogy nikdy nebral a podle svých slov nezkusil dokonce ani marihuanu. „Neměl jsem nikdy ani šluka. Neochutnal jsem ani žádnou jinou drogu. Myslím si, že pokud někdo hodně pracuje, tak to snad nemusí znamenat, že v něčem jede," doplnil Leoš.

 

Samotný moderátor netuší, proč se okolo něj strhl v poslední době takový humbuk a sérii článků nechce hodnotit jako cílenou kampaň. „Nemají na mě nic, čeho by se mohli chytit. Tak teď zkoušejí drogy. Je to směšné,“ utrousil a dodal: „Nebudu současné útoky na mou osobu dále komentovat. Je to velmi citlivé, nechci přilévat olej do ohně. Netuším, o co komu jde.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 183