Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Zvětšení prsou? Ne, frčí vaginální omlazení!

Ještě nedávno byly v čele žebříčku nejžádanějších plastických operací zákroky na zvětšení či modelace prsou, břicha, nosu či uší.

Teď se modní trend posunul - a to doslova - ještě více dolů. "Hodně mých mladých pacientek vidí plastickou operaci podobně jako třeba návštěvu u kadeřníka," říká dr. David Alessi z Beverly Hills, kterého ještě pořád překvapuje, jak lehce se ženy rozhodují podstoupit extrémní kosmetické zákroky.

Módním hitem se v posledních měsících podle lékaře stává především "vaginální omlazení", ale kosmetičtí chirurgové provádějí stále častěji i "čelní implantáty", liposukci na kotnících a ramenech.

Možná byste nevěřili, ale velmi žádané je i prodlužování či naopak zkracování prstů u nohou. Vedle toho lékaři také na přání pacientů lámou a jinak sesazují čelisti, aby jim vylepšili úsměv.

Jak doktor Alessi řekl listu Glamour, jedna pětadvacetiletá žena ho nedávno požádala, aby jí "odstranil" pupík. "Mezi lidmi existuje jistá shoda o tom, jak má vypadat atraktivní tvář, ale definici ideálního pupíku nemáme," komentoval rozhodnutí ženy doktor.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 182