Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Herzigová / foto: Archiv

Vychrtlá Herzigová: sexy křivky v tahu

Kam se poděly vnadné křivky Evy Herzigové? Je anorektička?

Eva Herzigová patřila mezi naše první světově uznávané supermodelky, a i když má dnes na modelku už svůj věk (je jí pětatřicet), pořád se dokázala držet na špičce.

Nikdy se nebála nahoty ani experimentů, vzpomeňme třeba na její fotky během těhotenství, kdy pózovala nahá. Proslavila se, když v roce 1994 získala kontrakt na spodní prádlo Wonderbra, z billboardů tehdy zdravila kolemjdoucí: “Hello, boys!”

Co se s ní ale stalo dnes? Kam se poděly její vnadné a svůdné křivky? Svou vyzáblostí doslova šokovala, když včera v půl třetí ráno dorazila na party ve francouzském Cannes.

Přehnala to snad s hubnutím, když se snažila shodit kila po narození svého prvního syna George, od čehož uplynul právě rok? Vždyť v těhotenství přibrala přes dvanáct kilo a hrdě prohlašovala, že se jí líbí, že je při těle. Její nadšení pro bujnější vnady evidentně moc dlouho netrvalo.

Už  v roce 2003 strašlivě zhubla a všichni ji podezřívali z anorexie, byla také obviňována z užívání drog, což vehementně odmítala s tím, že drogy nesnáší. “Denně vídám dívky zničené drogami, nechápu, co je na tom atraktivního. Je nechutné, že jsou drogy tak rozšířené v módním průmyslu.”

magazin.cz

Nejvíce je vidět vychrtlost na jejích rukou.

magazin.cz

magazin.cz

Takhle jí to slušelo roce 1994, kdy uchvátila kampaní pro Wonderbra.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 228