Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Dvoumetrový orgán: had na penisu

Turista v Austrálii utrpěl velmi vážné zranění na veřejné toaletě, když ho tam napadl velmi jedovatý a velmi dlouhý had a kousl ho do penisu, zatímco si muž ulevoval.

Milovník turistiky si vyrazil na výlet do divoké přírody nedaleko města Laura. Cestou se zastavil na toaletě. Když si přisedl, dvoumetrový hnědý had - jehož jed je smrtelný - spatřil příležitost, proklouzl muži mezi nohy a kousl ho do penisu.

Naštěstí pro turistu, i když se had do muže zakousl pořádně, nepodařilo se mu vypustit žádný jed. Mluvčí rychlé záchranné pomoci řekl novinám: “Sice ho kousl pořádně, ale naštěstí jed do těla nevnikl. Ale to, jak ho prokousl, musel být pořádný šok,” dodal mluvčí s pochopením.

Posádka sanitky ošetřila muže na místě, včetně toho, že zaškrtila poškozený penis, aby zabránila případnému rozšíření jedu do těla. Testy ale nakonec ukázaly, že jed do mužství nevnikl.

Incident se odehrál již před měsícem, ale na veřejnost se dostal až nyní, když se o tom dozvěděl od zdravotníků místní server cairns.com.au.

Mluvčí nakonec ještě dodal, že muž byl sice trochu  v šoku a  vystrašený (pochopitelně), ale nakonec byl velice šťastný, že vyvázl tak hladce. Štěstí je, jak vidno, relativní pojem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 245