Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Michalela Dolinová / foto: Korzo

Nemám anorexii, zlobí se Dolinová

Proč je Míša Dolinová tak vychrtlá? Je snad pravda, že trpí anorexií?

Herečka a moderátorka Michaela Dolinová je štíhlá jako proutek, ale žádné drastické diety přitom nedrží. Spekulace bulváru, že trpí anorexií, jsou podle ní naprostým nesmyslem. Svou váhu se sice Míša snaží hlídat, ale v jídle se omezuje jen minimálně. Naopak, dopřává si, co má ráda. Proč? Pravidelně cvičí.

 

"Mám takovou zvláštní dietu. Říkám jí křoupavá. Jím ráda věci, které křupou. Hodně jablíčka, mrkev, kedlubny, oříšky, mandle, ale i chipsy. Někdy si dám s chutí i houstičky nebo smažený řízek. Vůbec to někdy nejsou jídla dietní, ale křupavá. Třeba vůbec nemám ráda jogurty, protože nekřupou. Ani bramborovou kaši, to je docela horor," prozradila Korzu Míša Dolinová.

 
Jako papoušek

Místo sladkých desertů Dolinová raději zobe různé druhy semínek, které má stále v kabelce nebo po kapsách. "Jsem jako papoušek, pořád mám kolem sebe nějaký ptačí zob," říká žertem.


Jak je z její postavy patrno, zázračný recept, jak si udržet štíhlou linii v jejím případě perfektně funguje.

 

"I v autě mám pytlíčky s buráky nebo tortily. A nikdy nesmím zapomenout doplnit popcorn. Zvláště když se chystám na delší cestu. Popcorn působí zázračně. Když jsem večer ospalá, vždycky mě probere," tvrdí Dolinová.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 117