Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Angelina Jolie / foto: Archiv

Angelina Jolie: Pitta jsem doma nechtěla

Hvězdná herečka Angelina Jolie je stále více sexy a dokazuje to prakticky každá fotografie, která se objeví na stránkách nejrůznějších magazínů. Tuhle krásu si mohl užívat obyčejný chlapík, Brad Pitt prý měl pořádné štěstí.

Angelina totiž přiznala pro magazín Vanity Fair, že po krachu manželství s hercem Billy Bob Thorntonem byla přesvědčena, že hollywoodské vztahy prostě nemají šanci fungovat.

 
Už žádný další herec!

Chtěla se vyhnout dalšímu zklamání ze svazku s kolegou a usadit se chtěla spíše s nějakým „spasitelem světa“. S někým, kdo pomáhá dětem v Africe a rozhodně neinkasuje milióny dolarů za pobíhání po stříbrném plátně.  

 

„Byla jsem absolutně přesvědčená, že musím hledat v úplně jiném oboru. Po svém posledním rozvodu jsem si rezolutně řekla, že další herec bude znamenat další průšvih,“ prohlásila Angelina, která se vedle Billy Bob Thorntona rozvedla také s Jonny Lee Millerem.

 

Pak ale potkala Brada Pitta. „Náhle to bylo úplně jiné. Neviděla jsem v něm herce, ale otce, někoho, kdo miluje cestování a architekturu mnohem více než samotné hraní,“ zavzpomínala na prvotní jiskření. A bylo vymalováno. Jak sama nyní přiznává, udělala správný krok a zjistila, že skvěle se může cítit i v partnerství s jinou hollywoodskou hvězdou.

 
„Nejvíc sexy v životě“

Sama vypadá úžasně a podle svých slov se cítí snad nejvíc sexy v životě. A za to složila poklonu právě idolu dívčích srdcí. „Jsem opravdu klikař. Myslím, že mnoho žen má odlišnou zkušenost, to záleží na partnerovi,“ řekla Angie.

 

„Brad si myslí, že těhotná jsem velmi sexy, a proto se tak i cítím. To je samozřejmé,“ doplnila herečka, matka čtyř dětí Maddoxe, Pax Thein, Shiloh a Zahary. Částečně si prý splnila i sen o zmiňovaném „spasiteli“. Brad se totiž stejně jako ona výrazně angažuje v oblasti charity. „Dělá to sám od sebe a už dlouho, rozhodně nezačal jen proto, že jsme nyní spolu,“ řekla Angelina.

 

Právě Bradův zájem o mezinárodní otázky byl prý jedním z prvních pojítek rodícího se páru. „Ačkoliv to nedává veřejně tolik najevo, zajímá se velmi o stav světa a ve spoustě věcí se podporujeme navzájem. Máme podobný pohled na práva sirotků a dětí. Myslím, že i tenhle rozměr hodně obohacuje náš vztah a pomáhá mu,“ zakončila Jolie.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 125