Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Egotastic!

Kate Moss v posteli s mladými děvčaty

Kate se už sice ocitla na té špatné straně třicítky, ale soudě podle její poslední fotokolekce, se směle může měřit s modelkami o generaci mladšími.

Čtyřiatřicetiletá britská topmodelka nafotila velmi odvážné fotografie pro magazín W. Pózovala jen velmi spoře oděná nebo nahá a  ukázala, že své čtyřiadvacetileté kolegyně Dariu Werbowy a Laru Stone strčí do kapsy.

magazin.cz

Kate prokázala, že je favoritkou W Mazine, na obálce časopisu se naposledy objevila před pouhými třemi měsíci. Pózovala pro slavného fotografa Bruce Webera během své krátké dovolené v Kalifornii.

Také tenkrát se ukázala na většině fotografií prakticky nahá a opět se potvrdila její záliba v miniaturním spodním prádle.

magazin.cz


Nemá ráda podprsenku
Zrovna včera ji paparazi nachytali v Istanbulu, když si oblékla průhlednou blůzu od Yves Saint Laurenta. Na fotografiích bylo zřetelně vidět, že se neobtěžuje s nošením podprsenky.  

Byla se podívat na výstavě fotografií módních fotografů Merta Alasa a  Marcuse Piggotta s názvem Tales of the Subconscious (Příběhy podvědomí)..

magazin.cz

Na výstavu ji doprovázela její pětiletá dcera Lila Grace a její přítel, rocker Jamie Hince, který i opět oblékl svou oblíbenou uniformu - černé džíny  a kožené sako. Když se v tom cítí dobře, proč ne?

Návštěva Istanbulu byla poslední zastávkou na jejím Evropském turné, před dvěma dny se v Berlíně představila svůj nový parfém Velvet Hour.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 169