Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Živím se zíráním na mužské zadky!

Jsou práce nudné, ale i zábavné. Tuhle by řada žen zařadila nejspíš do druhé kategorie. Angličanka Stacey Lynn celé dny pozoruje a hodnotí mužská pozadí.

Během jediného týdne Stacey okoukne asi 60 mužských zadků. Platí jí za to firma „Butlers In The Buff“, která dodává spoře oděnou obsluhu na nejrůznější párty, večírky, oslavy a podobně.

 

Tihle pánové pracují výhradně na Adama, mají na sobě jen malou zástěrku, která jim zakrývá přirození. Tam se lidé dívat nemohou, na druhou nejzajímavější částí mužského těla - tedy zadek – už ale ano. Při pohledu na něj by zejména dámská část osazenstva měla dostat chuť k jídlu a pití, ne ji ztratit. Přesně tohle zajišťuje Stacey. Vybírá pěkné zadky.


Chlapi horší než ženy?

I když jsou to obvykle ženy, které se až přecitlivěle starají o své tělo a bojí se, co na něj řeknou lidi, osmadvacetiletá Stacey už ví, že chlapi jsou možná ještě horší.

 

„Byli byste překvapeni, kolik mužů, třebas i s dokonalou postavou, má mindráky a jsou příliš sebekritičtí, hlavně co se spodních partií týče,“ říká a dodává: „Zadečky a bříška, to jsou partie, kvůli kterým se muži dost často trápí. Když jim řeknu, ať se svléknou, všichni vždycky začnou šíleně zatahovat břicho.“

 

Stacey už má dnes tolik zkušeností, že jí stačí pár pohledů a už ví, ten má pěkný zadek a je to fešák, ten se jen umí dobře obléknout, ale na obsluhování jen v zástěrce by to nebylo. Vždycky jí ale jediný pohled nestačil. Když začínala, nedokázala to takhle odhadnout.

 

„Podívala jsem se na chlápkovy bicepsy a měla jsem dojem, že takhle vypracovaný má i zbytek těla. Jenže chyba lávky. Když si pak svlékl tričko nebo svetr, pupek se mu třeba přelil přes pásek dolů,“ vzpomíná.

 

Erotika ve vozíku ze supermarketu

Když s touhle nabídkou firma „Butlers In The Buff“ před šesti lety začala, lidé si mysleli, že jde o nějakou nabídku striptérů. Museli tedy dát dohromady všemožné fotky s jejich „kluky v akci“, aby lidé pochopili, že tady není vidět všechno a že jde jen o lehce erotickou pánskou obsluhu nahoře a dole vzadu bez.

 

“Otevírala jsem emaily a skoro jsem se bála, co tam zas bude. Třeba jeden padesátiletý chlap mi poslal fotku, na které byl nahý a seděl v nákupním vozíku v supermarketu,“ odfrkne si Stacey. Dnes firma pořádá konkurzy ve svém sídle v anglickém Bristolu, ale občas vyráží i do jiných částí země. Stacey už přesně ví, co hledá.

 

„Kdo má pěkná prsa, bude mít nejspíš celou postavu pěknou. Kdo má prsa jako ženská, ten musí z kola ven. Nejdůležitější je ale nejdřív si s nimi pokecat, protože tu nechceme zaměstnávat žádné idioty, i kdyby měli sebehezčí tělo,“ uvádí Stacey.

 

Musí být připravení na vše

“Dřív jsem byla hrozně nervózní z toho, když se některý chlap svlékl a vypadal směšně, abych třeba nevyprskla smíchy. Dnes už si s tím hlavu nedělám. Koneckonců, chtějí prodávat svá těla, tak na podobné věci musí být připraveni,“ nedělá si s tím už hlavu.

 

“Jsou to většinou obyčejní kluci, kteří na to v oblečení kolikrát ani nevypadají, nepůsobí chlapáckým dojmem. Ale když se svléknou a mají pěkný zadek, jsou parádní. K úplné dokonalosti ještě zbývá, aby měli pořádně vymakaná prsa a na sobě jen kravatu. Nic víc. Dokonalé,“ zakončuje Stacey.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 167