Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Loupil nahý, prchal v kalhotkách

Krást a loupit se nemá. Navíc ještě chodit na lup nahý, to také není dobrý nápad. Není divu, že muž, který se vloupal do domu "na Adama" a pak prchal ve "vypůjčených" šortkách majitelky, nedopadl dobře.

K incidentu došlo ve floridském městě Stuart v sobotu v noci, když majitelku domu probudilo bouchání na dveře. Ani ji nenapadlo otevřít, a když se muži podařilo do domu vniknout balkónem, zavolala policii.

Jak uvádí list Metro, muž prchl ještě před příjezdem ochránců zákona, ale zástupce šerifa našel za domem jízdní kolo a na balkoně pak spodní prádlo a kalhoty.

Třicetiletého muže chvíli poté zadržela policie, když si to mašíroval po silnici oděn jen do velmi těsných modrých šortek, které patřily majitelce domu.

Muž byl obviněn z vloupání, výtržnosti a nedovoleného vstupu na cizí pozemek. A samozřejmě také z drobné krádeže, to měl za ty šortky, neřád...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 139