Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Will Smith / foto: freecelebritywallpaper.org

Tajemství Willa Smithe? Hodně sexu...

Každý má na štěstí jiný recept, nejúspěšnější herec současnosti Will Smith sází na zábavu chudých – na sex, a vyplácí se mu to!

Tajemství úspěchu manželství Willa Smithe, stejně tak jako kasovní úspěchy jeho filmů mají zřejmě společného jmenovatele. "Hodně sexu," sdělil populární černošský herec na pondělní premiéře filmu Hancock časopisu Pop Tarts. "Celou dobu, každý den. Prostě spousta sexu mě udržuje v kondici."

Nicméně Will přiznává, že nebyl do své ženy Jady Pinkett Smithové blázen hned od začátku, kdy se spolu v polovině 90. let začali vídat.

"Byl jsem docela zvědavý na první noc, ale v té době jsem byl v takovém zvláštním mentálním rozpoložení," řekl. "Teprve po třech měsících, kdy jsme byli na návštěvě u její matky, mi to došlo. Podíval jsem se na ni a hned jsem věděl, že to je ono."

Jada řekla časopisu Pop Tarts, že ona, na druhou stranu, věděla hned, že Will je ten pravý a dodala, že věděla, i kdyby už to nemělo vyjít, že v každém případě si vybrala "dobrého otce pro své dítě."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 155