Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Daily Mail

Jim Carrey v ženských plavkách. Sluší?

Co jsou to za fóry: Jim Carrey běhá po pláži v plavkách své přítelkyně!

Boratovu šílenou plážovou módu, kterou komik Sacha Cohen představil ve filmu Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu, si asi oblíbil  jiný americký komik a mistr gumového obličeje Jim Carrey. Jak jinak si vysvětlit, že se po pláži producíroval v plavkách své přítelkyně Jenny?

magazin.cz

Po chvíli si plavky zase prohodili a znovu se prošli nenuceně po pláži. Každopádně měl pobavený páreček 4. července na Den nezávislosti na pláži v kalifornském Malibu tu smůlu (nebo štěstí?), že je při jejich recesi nachytal pohotový fotograf.

magazin.cz

Carrey si na pláž s pětatřicetiletou přítelkyní Jenny McCarthy, herečkou, která začínala jako modelka v Playboyi, odskočil z natáčení animovaného filmu Roberta Zemeckise The Christmas Carol, kde dabuje pět postav, aby si trochu odpočinul.

magazin.cz

Jeden z přátel Carreyho před časem prohlásil, že Jenny má velice podobný smysl pro humor jako Jim: “Ani jeden z nich se nebojí ztrapnit se na veřejnosti. Vůbec se nestydí, hlavně, že je sranda. Je jim jedno, co si okolí myslí.” Zdá se, že tato věta celou záhadu kolem plavek vysvětluje.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 437