Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Havana Club Cocktail Show 2008 / foto: Veronika R.

Liják málem spláchl fotky Hanychové

Minulý čtvrtek se v pražských O2 Žlutých lázních uskutečnila Havana Club Cocktail Show 2008. Akce lákala nejen lahodnými drinky za fajn ceny, ale i hudbou a celebritami. Své fotografie z Kuby navíc vystavovala Agáta Hanychová.

Jenže ani organizátoři akce neuměli poručit větru, dešti. Těsně před samotným zahájením akce, kdy již všechno bylo připraveno ke startu, získala koktejlová show zcela nový rozměr.

 

„Nejdřív přišel malý vánek, potom vichřice, a nakonec jsme se dočkali přívalového deště. Ten spláchl kompletně všechno. Museli jsme čekat zhruba hodinu. Potom se ukázalo, že stage je celá promáčená.Tím jsme přišli o hlavní hudební program. Nemohli jsme riskovat, aby něco probíjelo,“ vysvětluje organizátor akce Vítek Vojtěch.  

 

I přesto byla účast na akci poměrně vysoká. „Podle odhadů přišly asi tři tisíce lidí. To je dost na to, v jakých jsme podmínkách,“ dodal Vojtěch.

magazin.cz

 
Agáta raději vlastní mátu

Ve VIP baru, který byl jedním z mála krytých míst, bylo plno a zúčastnění ukázali, že i přes nepříznivé počasí si umí akci pořádně užít. Drinky v rytmu kubánských melodií si nenechala ujít řada celebrit jako Lilian Sarah Fischerová, Eva Čerešňáková či Lejla Abbasová.

magazin.cz

 

Agáta Hanychová, které přívalový déšť značně poškodil její výstavu fotografií, se bavila se svým oblíbeným mojitem v ruce. „Mojito mě rozhodně osvěžuje, ale nejvíc to s mátou z mé zahrádky,“ svěřila se Magazínu.

 

Miss musí mít podpatky

Tím pravým letním osvěžením je koktejl s lístky máty i pro druhou vicemiss Elisavet Charalambidu. Její přítel je navíc barman a někdy jí tak i nějaký ten koktejl doma sám připraví.

magazin.cz

 
A jaká je pro Elisavet ideální dovolená? „Není důležité, zda je to v České republice nebo v zahraničí, ale musí to být někde, kde si odpočinu. Mám ráda klidné místo, kde jsem s rodinou nebo s přítelem. Prostě tam, kde se nemusí nic dělat, jen se válet a jíst.“

Elisavet je ve světě celebrit zatím jen krátkou dobu a novému prostředí postupně přivyká. „Já se necítím vůbec jako modelka. Jen se na mě teď víc lidí dívá a musím na sebe víc dbát. Musím být stále upravená. Třeba tady bych normálně přišla v žabkách, ale protože jsem druhá vicemiss, sluší se spíš podpatky,“ usmála se Charalambidu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 149