Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bridgette Nielsen / foto: Archiv

Rudá Sonja, plastika v přímém přenosu

Rudá Sonja Bridgette Nielsen se pokouší vzkřísit svou již dávno pohaslou slávu opravdu drsným způsobem. V přímém přenosu si nechá zvětšit prsa.

Bývalá manželka Sylvestera Stalloneho, která si s ním zahrála v Rocky IV a následně i v půvabném akčním snímku Kobra, tvrdí, že se rozhodla podstoupit zvětšení prsou, ale i ostatní zákroky, aby ukázala “pravdu” o Hollywoodu - o společnosti, ve které většina lidí lže o tom, že šla v minulosti pod nůž kvůli kráse, napsal britský deník Daily Mail.  

Tuto neděli proto 2,5 miliónu diváků německé televize sledovalo, jak milé Bridgette odsávají 2,5 litru tuku z jejích čtyřiačtyřicetiletých stehen.

magazin.cz

Bridgette se připravuje na plastickou operaci

magazin.cz

Bridgette se probírá po zákroku

Nielsen, která byla za Stalloneho provdaná pouhé dva roky, v příštích dílech ještě podstoupí face-lift a zvětšení prsou. Navíc plánuje, že by svůj odsátý tuk prodala v aukci a výtěžek věnovala na dobročinné účely.

magazin.cz

A taková to byla kost

Až bude její vylepšení hotové chtěla by ukázat své nahé tělo v Playboyi. Což by bylo přesně dvacet let poté, co se na jeho stránkách v roce 1988 objevila nahá poprvé. “Před dvaceti lety jsem byla na obálce Playboye… Teď tam chci být znovu v prosinci.”

magazin.cz

Takhle by si to přála

Poslední pokus strhnout na sebe větší pozornost učinila Bridgette v roce 2005, kdy se zúčastnila celebrity verze Big Brothera ve Velké Británii. Zde bývalá modelka dostala šok, když se k nim do domu nastěhovala i její bývalá tchyně Jackie Stallone, se kterou nepromluvila od rozvodu se Slyem v roce 1987.

magazin.cz

Poslední přípravy před spuštěním odsávačky

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 192