Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Nevěsta u oltáře s nahým pozadím

Nejhorší svatební noční můru zažila Italka, které se rozpadly šaty, když se chystala říct "ano". Svědci a hosté tak měli možnost prohlédnout si ji zezadu opravdu detailně.

Žena se soudí s módním návrhářem a má k tomu dobrý důvod. Její svatební šaty v přepočtu za 60 000 Kč se v kritickém okamžiku rozpadly a ona se před oltářem ocitla s obnaženým pozadím.

Třicetiletá žena, jejíž jméno italský tisk kvůli ochraně soukromí neuvedl, tvrdí, že její velký den zničila špatná práce krejčích. V žalobě se uvádí, že se nevěsta rozplakala a oddávající kněz nevěděl kam s očima. K incidentu došlo ve města Chiavari na italské riviéře.

Žádá desetinásobek
Jak uvádí list Daily Telegraph, nevěsta teď žádá od návrháře odškodnění ve výši 600 000 Kč, tedy desetinásobek ceny šatů.

Její právník Alberto Figone říká: "Měla to být největší událost v životě mé klientky, ale stala se z toho naprostá noční můra a její svatba se ocitla v troskách. Cítila se nesmírně trapně, protože se jí u oltáře rozpadly šaty, sklouzly a všem přítomným odhalily její pozadí."

"Kněz obřad dokončil a pár byl oddán, ale samozřejmě se nedaly pořídit z obřadu žádné pořádné fotografie, protože nevěsta byla napůl nahá. Proto se rozhodla soudit se s obchodem ve města Rapallo, který šaty vyrobil, a žádat náhradu za mravní újmu i finanční ztrátu ve výši 23 000 euro," doplnil advokát rozzuřené nevěsty.

K celé záležitosti došlo sice už v roce 2006, ale až teď se případ dostal k soudu. Zbývá jen dodat, že stejně jako svatební šaty, nevydrželo ani manželství a po roce se rozpadlo...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 295