Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Nahé večeře?! Blázniví Amíci...

Kolem padesáti lidí, jejichž motto je "žádné horké polévky, prosím", se pravidelně schází na večeře, při nichž se žádné oblečení, formální ani neformální, nevyžaduje.

Organizátor "nahých večeří" John Ordover, který pro své soukmenovce každý měsíc vybírá a pronajímá jinou restauraci, řekl listu New York Post: "Nechceme šokovat veřejnost nebo pořádat nějaké představení. Chceme jen dělat to co ostatní způsobem, který nám nejlépe vyhovuje. A pro nás to je bez šatů."


Hosty obsluhuje běžný personál restaurace - kvůli městské vyhlášce však číšníci a číšnice musejí být oblečení.

 

"Žádná restaurace nás nikdy neodmítla a obsluhující personál si z toho nic nedělá. Zdá se, že pokud pracujete v newyorské restauraci, nejspíš jste už viděli mnohem divnější věci, než místnost plnou nahých jedlíků," dodává Ordover.

 

Nazí i na jógu
"Přirozený vzhled" se začal ujímat i v některých místních klubech a kurzech jógy. "Když jsem začala sama cvičit jógu nahá, zjistila jsem, že je to o mnoho lepší, než být oblečená," tvrdí Isis Phoenix, instruktorka nahé jógy.


Kurzy Naked Yoga mají v New Yorku zatím pouze pár přívrženců, takže se teprve uvidí, zda se takové pojetí jógy chytne. Striktně však naháči dodržují tato dvě pravidla: Oblečení nechat v šatně a přinést si vlastní cvičební podložku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 112