Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Nigerijec má 86 manželek a 170 dětí

Muhammed Bello Abubakar radí všem mužům, kteří by o tom snad mohli uvažovat, aby nenásledovali jeho příkladu a nebrali si 86 žen.

Bývalý učitel a muslimský kazatel, který žije se všemi svými manželkami a nejméně 170-ti dětmi, říká, že to zvládá jen s pomocí Boží. "Většina mužů by zkolabovala a umřela už s deseti manželkami. Alláh mi ale dal sílu. Jen tak se mi daří držet všech 86 žen na uzdě," řekl Abubakar reportérům BBC.

Aura léčitele

magazin.cz
Tvrdí, že ho ženy vyhledávají kvůli jeho pověsti léčitele. "Nehledám je, ony přicházejí za mnou. Já se pak zamýšlím nad tím, jestli po mně Bůh nechce, abych si je vzal." Jeho harém mu ale působí problémy u místních úřadů. Většina expertů na Islám se totiž domnívá, že muž smí mít nanejvýš čtyři manželky. A to jen tehdy, pokud se ke všem chová stejně a dokáže se o ně po všech strákách postarat.

Abubakar ale tvrdí, že Korán množství manželek neomezuje. Většině jeho manželek je přitom pod 22 let a některým i méně, než jeho dětem. A ani lidé ve vesnici pořádně neví, jak Abubvakar své ženy dokáže uživit. Jen na každé rodinné jídlo potřebuje tři dvanáctikilové pytle rýže. Muž tvrdí, že mu pomáhá Bůh. Čím ale platí v obchodě, prozradit nechce.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 298