Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Daily Mail

Nahé nevěsty, falešná svatba

Některé nevěsty dokáží přípravy na svatbu dotáhnout až do absurdní dokonalosti, aby měly jistotu, že jejich velký den bude opravdu bez chybičky.

Stejnou oddanost svatebnímu dni prokázaly i hrdinky tohoto příběhu. Přihlásily se do soutěže, kterou pořádá televizní stanice GMTV. Hlavní cena je jasná - Svatba snů. Do soutěže se přihlásily stovky párů, jejichž počet byl po několika kolech zredukován na devět, až nakonec v soutěži zůstaly tři páry.

magazin.cz


Šance finálové trojice na výhru se sice povážlivě zvýšily, ale úkol, který pro ně pořadatel připravil, stál skutečně za to. Pokud chtějí zaplatit svatbu svých snů, musí se uprostřed Londýna, přímo na rušné Covent Garden, svléknout.

Aby byla alespoň symbolicky ochráněna jejich cudnost, na tělo jim byly namalovány svatební šaty doplněné šperky.

magazin.cz


Ale ani toho se páry nezalekly. Jeden po druhém všichni sundali šaty, včetně dívek a zároveň nevěst. Před televizními kamerami oblčení shodili a vzápětí jim bylo namalováno náhradní. Soucit se soutěžícími neměla jen produkce pořadu, ale ani počasí, protože venku byla naprosto nesrpnová teplota 16° C.

magazin.cz


Překvapení chodci se za dvojicemi po chvíli otáčeli, když jim začalo pomalinku docházet, že svatební dvojice, procházející se kolem nich, nemají na sobě nic.

Jedna ze soutěžících svou účast v soutěži komentovala slovy: „Doufám, že vyhrajeme a když ne, tak máme našetřeno. Stejně chceme se svatbou počkat ještě nějaké tři roky. To malování jsem si fakt užila a musím přiznat, že můj přítel vypadal fakt dobře v namalovaném militantním oblečku.“

magazin.cz


Vítěz soutěže bude znám ze nějaké dva týdny. Pak mu televize připraví svatbu snů, ovšem před televizními kamerami.

Podstoupili byste něco podobného?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 383