Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ptačí hnízdo / foto: Daily Mail

Kompletní olympiáda z kostek Lega

Tak tohle je paráda! Nadšenci z Hong Kongu si ze stovek tisíc kostek Lega postavili vlastní olympijská sportoviště. Opravdu vychytaná záležitost…

Partička nadšenců při tvorbě vlastních olympijských her spotřebovala více než 300 tisíc kostiček a okolo 4500 figurek. Rozměry olympijského městečka z Lega se všemi impozantními stavbami známými z televizních obrazovek činí úctyhodných 305 x 792 cm. 

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

 

Stavby z Lega zahrnují i slavné Ptačí hnízdo, tedy hlavní olympijský stadión, na němž nyní probíhají atletické soutěže, a třeba i Vodní kostku, kde získal Michael Phelps osm zlatých medailí a překonal tak nejsledovanější olympijský rekord.

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

 

Skupina hongkongských nadšenců propracovaným výtvorem potvrdila svá slova. „Věříme, že tvorba čehokoliv není limitována zdroji, ale nápady,“ uvedli. A doplnili nejsledovanější olympijské sporty atletiku či plavání třeba i o jezdectví, tenisový areál, beachvolejbalovou arénu či stoly pro ping pong, které jsou v Číně prakticky na každém kroku.

magazin.cz

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 451