Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spears / foto: icelebz.com

Britney to rozjede v reality show

Navzdory nesouhlasu celé rodiny se bývalá popová princezna Britney Spears rozhodla, že vystoupí v televizi. Stane se hvězdou reality show, v níž chce divákům ukázat svůj vlastní život.

Problémová zpěvačka chce své soukromí zveřejnit na televizní stanici MTV i přesto, že je proti tomu nejen její otec, který je v současnosti zároveň jejím kustodem, ale i bývalý manžel Kevin Federline, starající se o jejich dva malé syny.


Britney chce svým fanouškům ukázat, jak se vrací zpět ze šikmé plochy, na níž se ocitla začátkem letošního roku.

Aspoň rodiče mají rozum

"Britneyin otec je nepříčetný. Je přesvědčený, že jeho dcera dělá další velikou chybu a nechce s tím mít nic společného. Jenomže ona si myslí, že jí to pomůže dostat děti zpět do vlastní péče."


"Její matka Lynn se ji zase snažila plán vymluvit, protože má strach, že na povrch vyplynou skutečnosti, které chce ona sama zveřejnit v připravované knize," prozradil deníku Daily Star přítel Spearsových.


Britney už má z vystupování před kamerami zkušenosti, v roce 2005 účinkovala s manželem v show "Britney and Kevin Chaotic".

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 225