Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová a Eva Aichmajerová / foto: Korzo

Aichmajerová má místo chlapa Hanychovou

Modelky, moderátorky a herečky Eva Aichmajerová a Agáta Hanychová se staly důvěrnými přítelkyněmi. Teď se spolu chystají na dovolenou.

"Dohodla jsem se s Agátou, že si spolu užijeme výjimečnou dovolenou. Protože se říká, že nejlepší je vypůjčené auto, tak si nějaké vypůjčíme a vyrazíme zřejmě k moři do Francie. Obě máme řidičák, budeme se za volantem střídat. Pojedeme prostě na blind," svěřila se Eva Aichmajerová, jejíž lechtivé fotografie v různých časopisech okouzlily mnohé muže.

 

"Pojedeme někam na pobřeží, najdeme si krásný hotel, tam se usídlíme, užijeme si pláže, moře a pak vyrazíme zase dál. Budeme si užívat dobrodružství. Rozhodně se nebojíme, pojedeme nenalíčené," zasmála se Eva.

magazin.cz


"Jenom je škoda, že s námi nemůže jet Lejla Abassová. Pozvaly jsme ji na tuto cestu, slíbila, že pojede, ale teď jsme od ní dostaly zprávu, že jí to prostě nevyjde," zalitovala vzápětí.

 

Aichmajerová je sama
Eva Aichmajerová se rozešla se svým přítelem a kromě některých večírků, kdy doprovází Agátu Hanychovou, se věnuje především natáčení televizních pořadů.

magazin.cz

magazin.cz

 

"Chlapa teď nemám, s přítelem jsem se rozešla. Kamarádím se hodně s Agátou. Když s ní někam jdu, musím si vzít střevíčky na velmi vysokém podpatku, abych si prodloužila nohy a abych vedle Agáty nebyla příliš malá. Jinak dost pracuji. Na Óčku mám dva pořady, jeden o módě. A pak nový pořad Proměny, do něhož se přihlásili divačky i diváci, kteří chtějí vypadat lépe. Já je vezmu do obchodů, butiků, budu s nimi nakupovat a doporučím jim, co se sebou udělat, aby se více líbili. Prostě je proměním," rozhovořila se Aichmajerová.


Jak dále přiznala, těší ji, že se také podílí na natáčení filmu Pátá žena, ve kterém si zahraje osudovou ženu. "Prostě jsem femme fatale. Ale v tom filmu budu zavražděna. Na jeho přípravě se podílí Nova a já jsem ráda, že si do něj vybrali právě mne," konstatovala Eva závěrem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 429