Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kate Moss pro Interview Magazine / foto: Egotastic!

Kate Moss: Třicátnice jsou v sexu nejlepší

Při focení zatím nejvíce sexy série fotografií si britská modelka Kate Moss odložila skoro vše. Známá výtržnice se dala fotit pro list Interview.

Ačkoliv se většinou rozhovorům s novináři vyhýbá, podělila se o pár životních moudrostí. Jak uvádí list The Sun, Kate tvrdí, že ženy přes třicet jsou lepší v posteli. "Myslím, že je to tím, že už víme, jak na to. Máme zkušenosti. Když mi bylo dvacet, uměla jsem tak povídat sprosťačinky. Teď jsem ale v posteli mnohem lepší!"

magazin.cz


Ohledně rozdílů mezi muži a ženami Kate prohlásila: "Muži jsou rozhodně záludnější. Jsou to totální svině... První, čeho si na muži všimnu, jsou jeho oči nebo rty. Tím si nejsem úplně jistá.“

magazin.cz


Pak se pustila do kritiky zvětšování prsou: „První věc, které si všimnu na ženě, jsou její prsa. A myslím si, že implantáty jsou příšerné. Sahala jsem na ně a jsou hrozné. Hodně mých kamarádek si je dalo dělat a skončilo to špatně. Jedné mojí přítelkyni začalo jedno ňadro růst jako obrovská broskev a pak jí začala z bradavky téct krev. A další se zase posunulo k ramenu. Jedno bylo normální, druhé někde u klíční kosti. Znám jen jednu holku, u které to opravdu fungovalo. Ale většinou jsou implantáty tak tvrdé, že by se na ně dalo klepat jako na dveře. Prostě se mi nelíbí.“

magazin.cz


Poté ale připustila, že by byla ochotna po plastice sáhnout: „Musím však přiznat, že kdyby mi poprsí pokleslo, jako se to některým ženám po dětech stává, šla bych pod nůž. Nejsem proti tomu dát si prsa vylepšit, ale jsem proti tomu dávat si je zvětšovat."

magazin.cz


Výchovné metody
Kate se také svěřila, že přišla na skvělý systém, jak donutit svou pětiletou dceru Lily Grace dojíst večeři.

"Všechno to oblečení od Pucciho a věci, které jsem nosila, když mi bylo sedmnáct, a už ho nosit nebudu, to všechno pro ni schovávám. A tím jí také vydírám a říkám jí, že když nedojí, co má na talíři, tak jí to oblečení nedám. Že když nebude jíst, neporoste a nedoroste do mého oblečení."

magazin.cz


Kate, která momentálně chodí s kytaristou Jamiem Hincem, o své dcerce dodává: "Lily říká, že se chce vdát třikrát. Říká prostě strašně legrační věci." V tom je asi po mamince.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 208