Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Heidi Klum / foto: Shutterstock

Náramek na vylepšení sexu hitem Hollywoodu

Lepí se vám smůla na paty, v posteli vám to neklape a vůbec, máte pocit, že vše by mohlo být líp? Pak vám možná pomůže nový hit, který už si pořídilo mnoho hvězd.

Fotbalová hvězda David Beckham propadl kouzlu mystického náramku vyrobeného z drahých kamenů a křišťálu. Šperk obsahuje také svitek pergamenu, na kterém je napsána mantra, která má jeho nositeli zaručit lepší sexuální výkony, prožitek, zdraví a pracovní úspěchy.

I za 600 dolarů
Náramky, které jsou nejnovějším hitem Hollywoodu, začali nosit kromě Beckhama také Britney Spears, Heidi Klum nebo Courtney Love. Prodávají se v předních klenotnictvích od 50 do 600 dolarů, podle velikosti a kvality kamenů.

Jak tisku prozradil mluvčí klenotnické firmy Energy Muse, která náramky vyrábí, firma je obrovským zájmem zákazníků nadšená.

"Jsme nadšeni, že naše mystické náramky začaly nosit celebrity. Od té doby, co ho začal pravidelně nosit David Beckham se svou manželkou Victorií, nám několikanásobně vzrostly prodeje," nechal se slyšet mluvčí s tím, že náramky zaručeně fungují a přinášejí svým nositelům přesně co slibují. Jak jinak, že...?

Pořídili byste si takový náramek?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 60