Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Vychytávky do školy. Gadgets pro studenty!

Pro školáky nastal jeden z nejhorších týdnů v celém roce. Po dvou měsících lenošení a nejrůznějších zábav se po nich znovu žádá usednutí do škamen a poslouchání často nudných výkladů.

Školu mají rádi asi jenom notoričtí šprti. To však neznamená, že byste si nemohli tu každodenní, po čase ubíjející rutinu školního života zpestřit. Právě naopak – malé věcičky dokáží divy a umí průběh dne opepřit.

Pořádný budík

magazin.cz

Přinejmenším několik prvních týdnů po prázdninách se vám bude vstávat hodně špatně. Je dost pravděpodobné, že brzy začnete budík nenávidět, pokud k němu už takový vztah dávno nemáte vybudovaný.

Ale představte si, že byste se na jeho ranní vyzvánění doslova těšili. Přesně to by se mužskému pohlaví mělo přihodit, pokud sáhne po budíku Orgasmo. Ten totiž vydává zvuky podobné ženskému vyvrcholení. A ty jsou příjemné každému pánskému uchu. A i některým dámským...

Dobře se oblečte

magazin.cz

Ne, nebudeme suplovat maminky a nebudeme vám radit, abyste si do vlahých ran neopomněli vzít teplou bundu. Máme něco lepšího. Neprůstřelnou vestu! V takové Americe se střílení do spolužáků stává každoroční tradicí, a jak známo, co se jednou objeví v této baště demokracie, záhy přejde do celého světa.

Proto není opatrnosti nikdy nazbyt, a přestože budete možná vypadat ulítle, přestřelku rozhodně přežijete.

Dress for success


Oblečte se tak, abyste se správně naladili pro daný předmět. Třeba pro mnohými nenáviděnou matematiku. Vykašlete se na taháky a skočte do fešných triček, jejichž potisk sestává například z matematických vzorců, lidské anatomie či anglických slovíček.

Když se takhle ohákne celá třída, určitě se písemky budou psát o dost lépe. Nehledě na to, že učitelé by vás museli svléknout do naha, aby tomuto vynalézavému podvádění zamezili.

Chytré pero

magazin.cz

Škola je tu samozřejmě především proto, abyste se něco naučili. A i když spousta předmětů nudí, některé vás jistě zaujmou. Z těch si pak jistě rádi uděláte kvalitní zápisky. K tomu se báječně hodí LiveScribe Smartpen.

Jedná se o pero, které nahrává přednášku a synchronizuje ji s tím, co si poznamenáváte. Pak stačí poklepat na kýženou část vašich zápisků a přehrát si celou pasáž.

Pánem svého času

magazin.cz

Po propařené noci se nevstává příliš ladně. Trocha toho spánku při nudné hodině přijde vhod. Jenže jak to naaranžovat, aby si vás přísný zrak profesorky nevšiml? Což takhle nasadit na vnější stranu víček bdělou masku a pod ní si spokojeně schrupnout. Pravda, pohled je poněkud nepřirozený, ale kdo by si toho v záplavě znuděných žáků všiml...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 265