Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
FIAT 500 Abarth / foto: Shutterstock

Retro Fiat 500 je nejvíce sexy autem

Zapomeňte na lovení něžného pohlaví pomocí nabušených auťáků typu Ferrari nebo Lamborghini. Pár roštěnek se za vámi sice určitě ohlédne, ale můžete si vystačit i s méně nabitou prkenicí a Fiatem 500. Udělá stejnou službu.

Skvělý po všech stránkách
Tenhle retro model slavného Fiatu 500 dokáže ženy skutečně přivést do varu. Inovovaný fiátek na světové trhy vtrhnul minulý rok a zaznamenal skvělé ohlasy. Nově získal také titul nejvíce sexy auta podle britských žen. A dá se předpokládat, že preference žen v dalších zemích světa budou podobné.

magazin.cz

Přitom jej pořídíte za cenu nesrovnatelně nižší než Ferrari či Lamborghini. Jeho cena se pohybuje někde kolem tří set tisíc korun, zatímco za silné sporťáky vysolíte miliónové částky. Nehledě na dodatečné náklady na údržbu. Mluvíme o autu i ženách na něj ulovených...

Roztomilý Fiat 500 ženy shodně popsaly jako skvěle vypadající zvenku i zevnitř a navíc výborně sloužící k městskému nakupování, víkendovým výletům či stylovému dopravení se do školy.

Stylověji to nejde
Není divu, že se za obnovení fenoménu Fiatu 500 postavil sám šéf Ferrari (které patří rovněž pod Fiat) Luca di Montezemolo. V Itálii byla retro pětistovka uvedena v lednu minulého roku. O něco později se dostal také do Velké Británie, kde se ho prodalo více než 13 000, což je na podobný vůz obrovský úspěch.

magazin.cz

Automobiloví odborníci se shodují v tom, že Fiat 500 boduje zejména svým zjevem, který je prostě stylový a za který lidé neváhají připlatit. Jiná malá městská auta totiž mohou mít ještě levněji.

Image především
Fiat 500 má ale spoustu nepopiratelných výhod. Zaparkujete s ním prakticky všude, což vám ještě ulehčí tlačítko „city“, které umožní otáčení volantem pouhým malíčkem. Vzhledem k vnějším rozměrům je tu také relativně prostorný interiér, do kterého se vejde více než jedna kabelka a příruční psík.

magazin.cz

Fiat navíc dobře pochopil touhu dnešních lidí budovat vlastní image. Proto nabízí širokou škálu příplatkové výbavy a variabilních možností. Zástupci automobilky dokonce uvádějí, že celkem je možné postavit 549 936 nejrůznějších variant tohoto jediného vozítka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 261