Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Longoria / foto: egotastic

Zoufalku Evu Longoria načapali bez make-upu

Seriálová „zoufalá manželka“ Eva Longoria si vyběhla jen tak bez make-upu a hned ji vyfotili. Trošku změna oproti jejímu vysoce udržovanému vzhledu, známému z televizních obrazovek.

Herečka obvykle vyráží na veřejnost vždy pečlivě nalíčená a učesaná, tentokrát to ale neudělala.

 

Rozhodně se však nedá říci, že by své okolí bez nánosu líčidel strašila, i tak ji to poměrně slušelo, ale nezvýrazněné oči udělaly se známým a krásným obličejem své. Najednou byla trochu obyčejná a průměrná.

 

Ovšem ani tak ji pozornost fotografů nijak nezaskočila a permanentně se usmívala.

magazin.cz

 

Ačkoliv se zákulisním světem showbyznysu trousí řeči o tom, že s manželem čekají první dítě, Eva je vytrvale popírá. Naposledy řekla francouzským reportérům při výletu do Paříže: „Žádné dítě, jsem jen tlustá.“

magazin.cz

 

Hvězda seriálového hitu tvrdí, že nabírá váhu kvůli nadcházející sezóně Zoufalých manželek. Její postava Gabriele v ní bude mít plné ruce práce „jako matka dvou hyperaktivních dětí s nadváhou“, vysvětlil nedávno tvůrce seriálu Marc Cherry. „Ale Eva to zvládá parádně, užila si to,“ doplnil.

 

Přestože zatím těhotenství popírá, založení rodiny s manželem, basketbalistou Tony Parkerem, se už nemůže dočkat. „Věřím, že to bude co nejdříve,“ řekla nedávno.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 982