Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Angelina Jolie / foto: Archiv

Angelina Jolie v 16. Ještě bez tetování

Plné rty, podmanivý pohled, dlouhé vlnité lokny. Všechny tyhle sexy zbraně měla Angelina Jolie ve svém arzenálu už v šestnácti letech. Takhle vypadala hollywoodská hvězda předtím, než oslnila svět.

Od té doby přibylo na těle dnes třiatřicetileté Angeliny nejméně třináct tetování, včetně GPS souřadnic o místech narození jejích dětí na levém rameni. Během těch let také bezstarostný smích mladé dívky nahradil precizní hollywoodský úsměv do kamer a objektivů fotoreportérů.

magazin.cz

magazin.cz

 
Divočina? Bývávalo…

Rebelská dcera herce Jona Voighta se po dvou bouřlivých manželstvích a neméně divokých rozvodech konečně usadila s podobně slavným Bradem Pittem.

 

Spolu vychovávají šest dětí, tři jsou jejich. Nedávno Angelina porodila dvojčata Knox Leon a Vivienne Marcheline, jejich je také dvouletá Shiloh. Starají se také o adoptovanou Zaharu z Etiopie, Pax z Vietnamu a Maddoxe z Kambodže.

 

Předtím to ale byla pěkná divočina. Před zraky novinářů se vášnivě líbala s bratrem, prožila si bisexuální románek s modelkou od Calvina Kleina Jenny Shimizu, s jedním ze svých manželů Billy Bob Thorntonem si vyměnili ampulku s krví. Angelina prostě dokázala neustále plnit titulní stránky bulváru.

magazin.cz

 
Milióny na charitu

Ale to vše už je minulostí, posledních pět let seká Jolie latinu. Proměnila se ve veleúspěšnou filmovou hvězdu, starostlivou matku a vyslankyni OSN. O politiku a země třetího světa se velmi zajímá, což dokládá i fakt, že věnovala dva milióny dolarů etiopským dětem bojujícím s AIDS a tuberkulózou.

 

Podobně Angelina Jolie s Bradem Pittem již před časem pomohli zřízení dětské kliniky v Kambodži, odkud pochází adoptovaný syn Maddox. „Naším cílem je dokázat v Etiopii něco podobného, co se nám už předtím povedlo v kambodžském hlavním městě. A pomoci léčit ty hrozivé nemoci,“ řekla k etiopskému projektu Angelina.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 534