Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Paris Hilton / foto: parishiltonrecord

Pokec s Paris Hilton: Nejsem líná blondýna

Paris Hilton je slavná prakticky z ničeho. Je profesionální celebritou a bohatou dědičkou. Sama říká, že je zatraceně těžké zvládnout ten rumraj okolo svého života. Prý je to nonstop práce, zato ale zábavná.

Sedmadvacetiletá milionářka se o svou popularitu stará s náležitou péčí. Rozjela vlastní módní značku, brzy vydá nové album, přestože její výkony na hudebních pódiích nejsou zrovna oslnivé, natočila o svém životě dokument a chystá také reality show, v níž bude hledat svou novou nejlepší kamarádku. V příštích měsících tak bude o Paris zase hodně slyšet.  

 

Blonďatá milovnice večírků a kontroverzí patří k nejvíce fotografovaným ženám na světě. Paparazzi svým stylem života láká jako můry světlo. Nejen o tom, ale i o slávě, soukromí a budoucnosti vyprávěla Paris Hilton agentuře Reuters.

 

Jaký všeobecně vžitý omyl o vaší osobě je nejvíce frustrující?

Asi ten, že nic nedělám. Přitom vedu opravdu obří firmu. Mám vlastní oděvní firmu, prodáváme mé šampaňské, hodinky, obuv, peněženky, psí oblečky. Prakticky jakýkoliv produkt, který si dokážete představit. Vedle toho točím filmy, nahrávám album, produkuji a hraji v televizních show. Makám 24 hodin denně, sedm dní v týdnu. Pracuji v jednom kuse, takže takové tvrzení mi vážně vadí. A rozesmává mě.

 

Kde je vaše hranice, kam už do svého soukromí veřejnost pouštíte? Jak daleko hodláte zajít, abyste se zviditelnila?

Prakticky pořád jsem na očích veřejnosti. Od chvíle, kdy ráno opustím svůj dům, tak mám za zády paparazzi, kteří jsou mi v patách až do noci, do chvíle, kdy jdu spát. Je to pro mě natolik přirozené, že v podstatě už ani fotografy a kameramany nevnímám. I přesto ale mám soukromý život, když jsem doma se svými mazlíčky a přítelem.

 

Městští úředníci v Los Angeles zvažují zavést určitá omezení pro paparazzi a vytvořit tak celebritám určitou osobní zónu. Co o tom soudíte?

Podporuji to. Je v pořádku, pokud fotografové dorazí na tiskovku nebo na premiéru filmu, ale když jsou za vámi v každé sekundě života, jdou s vámi do obchodu i na oběd s rodinou, je to poměrně vyčerpávající. Jsou jako krysy, bývá jich padesát, někdy i sto. Všechny mé vozy jsou kompletně poškrábané od jejich battery-packů či kamer. Jsou schopni vyskočit na auto a promáčknout sklo.

 

Užíváte si, že jste tak slavná?

Popravdě o tom nepřemýšlím. Od chvíle, kdy jsem se narodila, je to pořád stejné. Občas jdu na nějaké místo v kšiltovce a slunečními brýlemi, ale lidé mě stejně poznávají. Zkouším dělat normální věci, chodit do obchodu a tak. Někdy celebrity zapomínají, kým byly a jak se chovaly, tomu se snažím vyhnout.

 

Jak vidíte svou budoucnost, řekněme za dvacet let?

Pravděpodobně budu matkou, budu mít několik dětí. Ráda bych měla velkou rodinu. Dál budu řídit svou firmu a budu méně cestovat. Raději budu pracovat z domova. Chci se hodně věnovat realitám a hoteliérskému byznysu.

 

Na co myslíte hned po probuzení? Čeho se týká vaše první ranní myšlenka?

Vždycky přemýšlím o tom, co se mi zdálo. Zapisuji si své sny. Vnímám, jak ke mně promlouvá mé podvědomí. Pak už myslím na svůj denní rozvrh, který obvykle bývá pořádně hektický. A cítím se šťastná a požehnaná, že mohu žít tenhle život a přemýšlím, jak být lepším člověkem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 345