Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Daily Mail

Mění se Britney v Kelly Osboure?

Britney Spears přijala pro svůj nový klip pro ni neobvyklou vampíří image.

S černou parukou, chlapeckým účesem a tvrdou rudou rtěnkou to vypadá, jako by se transformovala do jiného hollywoodského dítěte – Kelly Osbourne. Navíc, když Kelly nedávno dramaticky zhubla, je těžké říct, zda Britney se svou nově získanou štíhlou postavou v šmrncovní černé kožené pouzdrové sukni a slunečních brýlích tento pomyslný souboj vyhrává.

Britney se nyní pokouší vrátit na výsluní se svým novým klipem k singlu Womanizer.

magazin.cz

Chce Britney, aby ji přijali do divokého klanu Osbourneových?

Když se Britney podaří comeback, snad to bude potvrzení, že svou divokou minulost nechala definitivně za sebou. To, že se za pomoci své rodiny snaží svůj život od základů změnit, signalizuje i fakt, že v nabídce realit najdete k prodeji její losangeleské sídlo se šesti ložnicemi, za které požaduje 4 miliony dolarů.

Britney žila v domě na kopci necelé dva roky, ale tato doba rozhodně nepatřila k nejšťastnějším v jejím životě.

Její otec Jamie Spears, který do konce roku na Britney z rozhodnutí úřadů dohlíží, si u soudu vymohl povolení k prodeji tohoto domu. Proslýchá se, že Britney si ale v Los Angeles hledá nový domov.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 325