Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spears na pláži / foto: Daily Mail

Nahá Britney s parukou. Za kolik?

Paparazzi chce vydělat na fotkách nahé zpěvačky Britney Spears s parukou.

Na šestadvacetiletou americkou zpěvačku Britney Spears, která je opět ve formě, se valí nepříjemný sexuální skandál, jenž má kořeny v její temné minulosti.

 

Její bývalý milenec, paparazzo Adnan Ghalib, se totiž rozhodl vytáhnout ze skříně kostlivce, aby si pořádně napakoval kapsy. Zájemci s nejvyšší nabídkou hodlá prodat videonahrávku, na které je Britney zachycena oblečena pouze do růžové paruky.

 

Dvouhodinovou nahrávku, která vznikla minulý rok, Ghalib pořídil na jejich společné dovolené v Mexiku. Tam si vyjeli krátce poté, co se Britney zabarikádovala se svými syny doma a nechtěla je vydat zpět do péče svého exmanžela Kevina Federlina.

 

Jak informoval britský magazín Heat, Ghalib hledá v současné době movitého kupce, který by měl zájem o nahrávku zfetované nahé zpěvačky při nejrůznějších sexuálních radovánkách.


"Ano, tato nahrávka je ke koupi, ale nehodlám se s nikým bavit o hypotetických částkách, za kolik je k mání. Prodám ji nejvyšší nabídce hezky v ústraní a bez velkého humbuku," sdělil paparazzo s tím, že prostě nutně potřebuje peníze.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 145