Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: mtv.com

Šest dětí? Brad a Angelina chtějí další

Šest dětí je málo, sedm je šťastné číslo! To si asi řekl herecký pár a hned začal přemýšlet, v které zemi bude hledat nového sirotka.

Někdo sbírá známky, někdo děti. Co jiného si myslet o tom, že hvězdný pár Brad Pitt a Angelina Jolie, jejichž rodina již čítá šest dětí, jen dva měsíce po narození dvojčat začíná uvažovat o tom, že rozšíří své potomstvo o další adoptované dítě.

Pár, který právě zvládl zahnat pověsti o svém utajeném rozchodu, přiznal, že uvažuje o adopci dítěte z Namibie. Ze země, kde se před dvěma lety narodila jejich první biologická dcera Shiloh.

Deník New York Post dále informoval o tom, že sužovaná africká země není jediná destinace, o níž uvažují, možná se porozhlédnou v jedné z chudých zemí latinské Ameriky, pravděpodobně Bolivii nebo Paraguayi.

magazin.cz

Brad a Angelina se svými čtyřmi staršími dětmi – Maddoxem, Shiloh, Zaharou a Paxem.

Pokud by nakonec zvítězila Jižní Amerika, rozšířil by se původ jejich adoptivních dětí o další kontinent. Dvaatřicetiletá Angelina adoptovala sedmiletého Madoxe a čtyřletého Paxe z Kambodže a Vietnamu, tříletou Zaharu z Etiopie. Její partner Brad Pitt je adoptoval později.

„Angelina se o děti z Jižní Ameriky začala velice intenzivně zajímat po té, co dramaticky stoupl počet osiřelých dětí v těchto regionech,“ vysvětluje publicistka Liz Smith.

Bastard Brad
Zdá se, že herecká dvojice je neúnavná, protože plánuje další stěhování. Jen pět měsíců poté, co koupili dům s ohromnými vinicemi nedaleko Nice ve Francii, kde Angelina před dvěma měsíci porodila dvojčata Knoxe a Vivienne, plánují další přesun do Německa, kde zůstanou asi tři měsíce.

Brad tam bude točit svůj další film. Hraje jednu z hlavních rolí v připravovaném válečném dramatu Quentina Tarantina Inglorious Bastards.

Předpokládá se, že budou pobývat v několikahektarovém sídle Palais Parkschloss na jezeře Wannsee nedaleko Berlína. Nebude chybět soukromá helikoptéra ani přístaviště.

magazin.cz

V tomto sídle by se měla rodina skrývat před senzacechtivými Němci.

Pár také nedávno přiznal, že uvažuje o koupi nějaké velmi osamocené vilky někde v jižním Španělsku, kam by se chtěli uchýlit, kdykoli budou mít dost paparazziů slídících kolem jejich francouzského sídla.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 177