Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Christina Applegate / foto: tapeciarnia.pl

Christina Applegate se vyfotila nahá

Herečka Christina Applegateová, světově známá jako hloupoučká Kelly Bundová ze seriálu Ženatý se závazky, přežila zhoubné bujení rakoviny prsu, které u ní bylo diagnostikováno začátkem letošního roku.

Jak jsme o Christinině operaci psali nedávno, život jí zachránilo včasné odstranění obou prsů, ve kterých měla již bující metastázy.

V otevřeném interview s Oprah Winfreyovou přiznala, že si noc před mastektomií nechala profesionálním fotografem nafotit svá prsa ze všech úhlů, aby nikdy nezapomněla, jak vypadala před operací.

"Od operace brečím každý den. Nedokáži se s tím zatím vyrovnat. Vím, že bych měla být vděčná, že jsem přežila, ale každodenní pohled do zrcadla mě vždycky rozbrečí," přiznala Applegateová.

Lékaři jí voperovali do hrudníku jakési roztahovače naplněné solným roztokem, které mají v průběhu měsíců roztáhnout její svaly a kůži tak, aby mohla podstoupit plastický chirurgický zákrok, při kterém jí vytvarují pomocí implantátů nová prsa.

"Už nikdy nebudu vypadat jako dříve. Nechala jsem se proto noc před odstranění prsů vyfotit nahá, abych měla na svá prsa navždy památku," prozradila zdrcená herečka. Dodala, že i když bude mít vytvarované jakési implantáty, její hrudník nebude nikdy ani vzdáleně připomínat opravdová prsa.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 166