Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Pětileté missky. Když matky zešílí

Co se stane, když rodiče ztratí soudnost a obléknou děti jako dospělé? Je to tragikomický pohled.

Když si někteří rodiče, nutno podotknout, že v tomto případě je to z devětadevadesáti procent dílo matek, začnou plést svou ratolest s panenkami, zůstává zdravý rozum stát. Jasně, chceme aby naše dítě hezky vypadalo, nechodilo špinavé a učilo se o sebe dbát. Jenže všeho moc škodí.

magazin.cz

Maminky, které se zhlédly v soutěžích krásy a možná se jich samy bez velkých úspěchů zúčastnily, si pak své komplexy začnou léčit na malých dětech. Kdo ví, co je pro moji holčičku nejlepší? Já!

magazin.cz

Ex královny krásy oblastních soutěží pak napřou veškerý svůj um a energii, aby jejich dítě uspělo, tam, kde ony ne. Založí si s podobně postiženými vlastní soutěže královen krásy – třeba tu o nejkrásnější holčičku.

magazin.cz
magazin.cz

Pak už jen své dítě drezůrují, aby umělo hezky papouškovat, že si přeje světový mír, neustále se usmívalo, chodilo rovně, nebryndalo, správně jedlo, drželo dietu. Když přijde den D, obléknou holčičky do nejúžasnějších rób, jenže pro dospělé. Pak je nalíčí, opět jako dospělé. A výsledek? Tak trochu panoptikum. Posuďte sami.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2 866