Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zuzana Norisová / foto: Korzo

Styl Zuzany Norisové: tepláky pod sukní

Herečka a zpěvačka Zuzana Norisová teď žije bez chlapa. A bude tančit jako o život.

Herečka a zpěvačka Zuzana Norisová je známá svými šílenými módními kreacemi. Zkombinuje vždy páté přes deváté a to ještě v nejrůznějších barvách. Také se už přiznala, že třeba pod romantickou sukní nosila v zimě tepláky, aby neprochladla.

 

Ale teď se Zuzana připravuje na televizní taneční ve třetí sérii soutěže StarDance, ve které se ukáže v elegantních róbách a ještě s botami na vysokém podpatku, které běžně vůbec nenosí. Přesto je okouzlena, že bude na obrazovce tančit.

 

Nadšena tancem
"Byla jsem přímo nadšena nabídkou soutěžit v pořadu StarDance. A jsem zvyklá, že když něco natáčím pro televizi nebo hraji na jevišti, tak mě do něčeho obléknou. Také v taneční soutěži budu róby a střevíčky vnímat jako kostým. Třeba mi právě kostým pomůže k nějakému výrazu," podotkla kráska, která přišla do Prahy ze slovenských Malacek.


Příprava na StarDance jí nyní zabírá tolik času, že vůbec nemá čas přemýšlet o tom, co si vezme na sebe, než přijde na zkoušku.


"Módu teď vůbec neřeším, protože pořád točím. A tak si vždycky na sebe hodím něco hodně pohodlného, abych se co nejrychleji oblékla a byla v takových barvách, které mě dobíjejí. Nyní se například dobíjím červenou," prozradila Norisová.

Nemá soukromý život
Jde z role do role. Nedávno například zaujala diváky v příběhu televize Nova Jiná láska, ve kterém si zahrála lesbickou dívku. Tedy postavu úplně jiného typu, než jaké běžně představuje.


"Byla to pro mne nová herecká příležitost a mám na tento příběh ze seriálu Soukromé pasti velmi zajímavé ohlasy od diváků," přiznala.


Ale v soukromém životě se jí teď příliš nedaří. "Asi jsem workoholička. Když se podívám do diáře, mám tam jen samou práci. Teď ani nemám žádný soukromý život. Přijdu domů a padnu do postele. Ale nechci být pořád sama. Ovšem možná, že momentálně je to vzhledem k mé práci i dobře," pokrčila Zuzana rameny.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 84