Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Angelina Jolie: žádné diety, liposukce!

Tajemství postavy Angeliny Jolie? Žádné diety a cvičení, ale liposukce. Není proto divu, že se mohla tak rychle vrátit do práce. Nafotila působivé elegantní fotografie pro firmu St. John, jejíž je už dlouhá léta tváří.

Šestinásobná hollywoodská matka Angelina Jolie se po červencovém porodu dvojčat Knoxe a Vivienne odmítla trápit dietami a náročnými cvičebními plány a raději si dopřála pohodlnou liposukci břicha, stehen a zadku.

Angelina, která se začátkem října poprvé objevila na veřejnosti po porodu dvojčat, zářila na červeném koberci na newyorkské premiéře svého filmu Changeling jako broušený diamant. Všichni si kladli otázku, jak mohla za tak krátkou dobu po dvojnásobném porodu ztratit všechna těhotenská kila a vypadat tak zdravě a báječně.

magazin.cz


Odpověď prozradil zdroj z její blízkosti: herečka si nechala po porodu odsát z rizikových partií všechen přebytečný tuk

"Angelina o své liposukci jen velmi nerada mluví, protože jí to přijde jako malý podvod. Svým přátelům však přiznala, že podstoupila odsátí tuku, aby byla co nejrychleji opět ve formě a mohla začít pracovat," uvedl zdroj.

Diva je prý s výsledkem plastických chirurgů navýsost spokojena.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 259