Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mel B předvádí sexy spodní prádlo / foto: Ultimo

Vypracované tělo Mel B v Playboyi?

Spice Girl Mel B zvažuje, že se nechá vyfotit do Playboye. Má co nabídnout!

Zpěvačce Mel B ze Spice Girl byl nabídnut 1 milión liber (něco přes 30 miliónů korun), když své vypracované tělo odhalí na stránkách Playboye. A ona vážně uvažuje o tom, že nabídku přijme.

Zpěvačka říká, že ta myšlenka jí připadá legrační, ale na druhou stranu není příliš nadšená myšlenkou, že by se vystavovala v necudném časopise. „Ve svých třiatřiceti letech mi na nabídka velice lichotí, jenže jsem momentálně velmi zaměstnaná. Musím si to důkladně celé rozmyslet. Možná to zkusím příští rok,“ řekla zpěvačka deníku The Sun.

magazin.cz

Momentálně se zpěvačka věnuje modelingu. Na svém vypracovaném těle propaguje spodní prádlo značky Ultimo. V současnosti fotí dráždivou kolekci Neptune pro blížící se zimní sezónu. Při pohledu na její postavu je jen těžko uvěřitelné, že už porodila dvě děti.

magazin.cz

Žhavé snímky byly pořízeny v úžasném sídle v Hollywood Hills, kde si na jaře Mel B oblékla sexy kolekci, která plně odhaluje její sexy křivky. Letos v květnu podepsala s firmou Ultimo kontrakt, který by měl vylepšit její rozpočet v přepočtu o 15 miliónů korun.

magazin.cz

Mel pro tento rok ještě plánuje, že se svým manželem Stephenem Belafonteem uspořádají obřad, aby obnovili svůj manželský slib. „Poprvé to bylo hrozně veliké, ohromné. Nyní jsme si řekli, že to uděláme jen mezi nejbližší rodinou a přáteli,“ vysvětluje zpěvačka.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 723