Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Neprůstřelné tričko odolá i dávce z Uzi

V době, kdy se i společenské elity producírují po ulicích a restauracích se zbraněmi a milióny po kapsách, není od věci být připraven.

Svět je zkrátka tak zkažený, že se klidně můžete nechtěně připlést do přestřelky. Abyste to šeredně neodskákali, hodí se neprůstřelné tričko.

Vydrží hodně

magazin.cz
Tohle triko od kolumbijského návrháře Miguela Callabera opravdu stojí za to. Je vyrobeno z ultralehkých materiálů, do nichž byste určitě neřekli, že vydrží 9mm střelivo až zásobník z Uzi.

Není divu, že tričko pochází z Kolumbie, kde přestřelky na ulicích metropolí patří ke společenskému koloritu. Ostatně tato jihoamerická země je světově největším producentem koky, takže podhoubí organizovaného zločinu se tu má skutečně dobře.

Ovšem neprůstřelné triko si může koupit každý, třeba i zákazník z České republiky. Stačí složit částku dvanácti tisíc amerických dolarů, což je v přepočtu něco přes dvě stě tisíc korun.

Jako od Armaniho
Designér Callabero je přezdíván „zbrojařským Armanim“. K jeho klientele patří španělský princ Filip, prezident Kolumbie Alvaro Uribe a venezuelský prezident Hugo Chavez.

Neprůstřelné tričko je součástí takzvané Black Label Line, kam spadá například i neprůstřelný smoking.

Pokud se vám některého z Callaberových produktů zachce, zaleťte si do Londýna do nákupního centra Harrods, které je známé svým nejširším sortimentem na světě.

Možná, že se vám někdy bude hodit. Abyste si ale mohli být opravdu jistí, museli byste ho nosit neustále.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 222