Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Tara Reid / foto: egotastic

Tohle je hvězdný zadek. Závidíte?

Herečka Tara Reid střídá období, kdy vypadá k světu s těmi méně slavnými. Těžko říci, v jakém se ocitla nyní. Zepředu celkem pohledná blondýnka (i když vady na bříšku se jistě dají najít), ale zezadu…?

Dvaatřicetiletá herečka neustále bojuje s váhou. Prožívá pravidelně klasický jojo efekt, nabírá a zase ztrácí kila. Už nějaký čas to není ta úchvatná kráska z bláznivého teenagerského snímku Prci, prci, prcičky, která uchvátila mužské obecenstvo v kinech i u televizních obrazovek.

magazin.cz

magazin.cz

 

Před dvěma lety ji fotografové na Bali zastihli dokonce tak vyzáblou, že se spekulovalo o tom, že trpí poruchou příjmu potravy, jednoduše anorexií. To ale herečka odmítla a jen prohlásila, že celou kariéru se potýká s kolísáním váhy.

magazin.cz

 

Vedle problémů s dietou měla Tara smůlu i na plastického chirurga. Když v roce 2006 podstoupila operaci prsou, nedopadlo to nejlépe. Musela si větší ňadra nechat spravit a odstranit předchozí poškození.

magazin.cz

magazin.cz

 

Ani četné liposukce evidentně neskončily příliš dobře, na jejím těle jsou znát stopy práce plastických chirurgů.

 

Nejnověji vyfotili paparazzi její pozadí na pláži v Miami. A nejsou to pro Taru příliš lichotivé snímky. „Bože, co to je. Všechno je zničeno. Je to pryč,“ utahují si trochu nevybíravě z Tařina pozadí americké bulvární blogy.

 

Fotografie jen potvrzují, že ne vždy je světovým hvězdám co závidět. Nemyslíte?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 614