Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
The Black Diamond Miracle Bra / foto: Shutterstock

Podprsenka za 100 miliónů korun

Jak může takový běžný kus oblečení dosáhnout závratné ceny 3 miliónů liber, v přepočtu tedy necelých sto miliónů korun?

Diamanty se pokrývá kde co, notebooky, iPhony... tak proč ne podprsenka? A to je právě tajemství téhle strašlivé ceny. Možná je to odpověď na současnou finanční krizi, zlato prý drží cenu a diamanty jsou věčné.

Přesto si troufáme tvrdit, že mnoho kupců si poslední výstřelek od Victoria's Secret's nenajde. Přestože se prezentovala na těle supermodelky Adriany Lima. Ta si chvilku užívala možnost nosit kousek spodního prádla v ceně 96,5 miliónu korun.

Látka podprsenky je pokryta vrstvou 3 900 drahocenných kamenů – tisíce malých černých diamantů, 117 jednokarátových diamantů a 34 rubínů. A ještě by se našel překrásný pár stokarátových černých diamantů ve tvaru kapek.

A nebylo by to to pravé prádlo od Victoria's Secret's, pokud by vedle snahy oslnit neplnilo i svou základní funkci. „The Black Diamond Miracle Bra“ byla navržena pro maximální efekt při tvorbě sexy dekoltu. Ostatně, posuďte na vlastní oči, jak se jí to daří...

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 591