Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rihanna / foto: egotastic

Rihanna a bikiny. Svůdná kombinace

Zpěvačka Rihanna se pyšní nejen svůdným tělem, ale i nejchytlavějším songem v dějinách. Tipnete si, která její písnička to je?

Ti, co vsadili na hit Umbrella, vyhrávají. Tahle píseň vévodila světovým hitparádám dlouhé týdny a teď se v nejnovějším průzkumu stala nejchytlavější na světě. Soupeře měla přitom pořádně těžké, konkurence byla obrovská.

 

To dokazuje druhé místo letitého hitu švédské skupiny ABBA Dancing Queen. Ten spatřil světlo světa v roce 1976, letos byl oprášen ve filmovém muzikálu Mamma Mia!. Třetí v pořadí byla Ymca od Village People.

magazin.cz

 

Za medailovými pozicemi se umístil song Come On Eileen od Dexy´s Midnight Runners, pátá pak skončila Kylie Minogue s hitem Can´t Get You Out Of My Head, kterým lámala žebříčky v roce 2001.  

 

Vedle vítězství v anketě se Rihanně daří nejspíše i v osobním životě. V poslední době se rojí spekulace, že randí s jinou velkou hvězdou hudebního nebe Kanye Westem. Donedávna přitom laškovala ještě s Chrisem Brownem. Před ním Rihanna uhranula třeba herce Joshe Hartnetta či Shiu LaBeoufa. Ostatně pánové, vy byste jí odolali…?

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

 

Aby toho nebylo dost, hodlá tahle milovnice módních přehlídek vypustit do světa vlastní řadu oblečení. Nedávno potvrdila, že pilně pracuje na vlastních návrzích. Ostatně právě v souvislosti s hitem Umbrella už na začátku letošního roku propůjčila své jméno řadě módních deštníků. Nyní chce ale zajít ještě dál.

magazin.cz

magazin.cz

 

„Nemohu říci, kdy se mých modelů dočkáte, ale dočkáte se,“ prohlásila nedávno pro magazín WWD. „Rozhodně na to celé nespěchám. Chci, aby to bylo perfektní. Až nastane čas, uvidíte mé modely,“ doplnila s tím, že chystá „možná i spodní prádlo“.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 347