Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jennie Garth / foto: Shutterstock

Jennie Garth z 90210 je stále krásná

Pamatujete si svůdnou blondýnku Kelly z kultovního seriálu Beverly Hills 90210? Jennie Garth už je sice 36 let, ale pořád jí to ohromně sluší.

V původní sérii Jennie zářila mezi lety 1990 a 2000 jako jedna z hlavních hrdinek příběhu o studentech, jejich láskách a starostech, o dospívání v muže a ženy, nyní se do obnoveného seriálu vrátila jako výchovná poradkyně.

magazin.cz

 
Potká se s Brandonem

Nyní se nejspíše na place znovu potká se svou studentskou seriálovou láskou Jasonem Priestleym, který hrál slušňáka Brandona. Ten totiž souhlasil s tím, že si střihne některou z epizod seriálu jako režisér. A bůhví, třeba se objeví i v nějaké té roli. Každopádně Jasonův návrat Jennie Garth potěšil.

 

„Jsem ráda, že to vzal. Jason režíroval pár epizod původního seriálu a byl v té úloze režiséra skvělý,“ řekla Garth americkému Us magazínu. „Je s ním zábava,“ doplnila.

magazin.cz

 

Rozpovídala se také o možnosti, že by se do seriálu vrátil Luke Perry, její další milostný objekt, bouřlivák Dylan, v původní sérii. „Telefonovala jsem mu o tom, že já se vracím. On o své případné účasti nic neříkal. Nevím, jestli se tedy k něčemu takovému chystá, ale mně by se to určitě moc líbilo,“ uvedla Jennie.

 

Nejasné je, zda se Jennie Garth objeví i ve druhé řadě obnoveného seriálu. Ona sama zatím nepřemýšlí dál než za desátou epizodu právě probíhající první série. „Pokud bude příběh dobrý, pokud budou lidi rádi, že tam jsem a budou mě chtít, pak jsem připravena pokračovat. Ale když řeknou, ať už raději vypadne, nebudu mít problém s tím seriál opustit.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 172