Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bond, James Bond / foto: Shutterstock

Choutky agenta 007? Sadomaso

Být nejznámějším agentem světa není jen tak. Někdy vás okolnosti dovedou ke zvláštním zájmům.

Daniel Craig, čili současný agent Jejího Veličenstva 007, se po natáčení svého druhého filmu o Bondovi přiznal, že za určitých situací by asi byl schopen někoho zabít. "Pro mojí rodinu bych zabíjel, je mi to úplně jasné," varuje Craig. "A na přátelích mi také nesmírně záleží."

Craig také řekl, že během natáčení filmu Quantum of Solace schytal poměrně dost šrámů. Jak ale uvádí list Metro, není jasné, jestli kosmetická operace, které se tento měsíc Craig podrobil, se opravdu týkala jen opravy šrámů z natáčení.

"Jo, byl jsem trochu pořezaný, skončilo to pár stehy a ztratil jsem trochu na váze," uvedl Bond o své kosmetické operaci. Také podotkl, že smíšené reakce tisku na bojové scény v novém filmu z něj udělaly vážného zájemce o sadomasochismus.

"Samozřejmě to na mne působilo. Napřed mě začal sadomasochismus hrozně fascinovat a měl jsem pocit, že si o tom musím co nejvíc přečíst," nechal se slyšet novodobý Bond.

"Co mne mrzí na reakci tisku, je fakt, že začal kritizovat ještě předtím, než jsem film dokončil. Myslím si, že by se novináři na film měli alespoň napřed podívat, a teprve pak začít s kritikou," dodal Craig.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 77