Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Prsní implantáty Dominiky Mesárošové / foto: Korzo

Sexbomba Mesárošová dražila prsa

Modelku Dominiku Mesárošovou proslavil krátký románek s Janem Moťovským a blízký vztah s hokejistou Romanem Hamrlíkem.

Ve středu opět zabodovala, když za třicet tisíc vydražila své vyoperované prsní implantáty na večírku časopisu Playboy. Peníze šly na psí žrádlo do útulku.

Právě proto, že Dominika často a ráda provokuje, má v očích veřejnosti image rebelky.
"Já si to o sobě nemyslím, ale někteří lidé v mém okolí mě tak skutečně nazývají," svěřila se.

Už od svých patnácti let Dominika tančila jako go-go tanečnice po různých klubech.
"Tančila jsem v kostýmech, bavilo mě to a živilo mě to. Tohle je minulost, za kterou se absolutně nestydím," tvrdí Dominika.

magazin.cz

A jak zdůrazňuje, při svých produkcích se nesvlékala. "Odhalená prsa je topless a ne go-go," vysvětluje.

Prsa si dala upravit již dvakrát. Nejprve chtěla mít ta svoje větší, proto si nechala implantovat silikony, po čase zjistila, že i ty jsou malé. Nyní proto na hrudi hrdě nosí ještě větší rozměry ňader.

magazin.cz

"Neudělala jsem to ani kvůli partnerovi, ani kvůli práci. Prostě se mi chtělo mít větší prsa," objasňuje Mesárošová, která pořád chodí s italským Casanovou pochybné pověsti Antoniem Tornago Setim. Mnohé dívky pohybující ve světě showbyznysu jí ho prý závidějí.

"Ať si novináři píšou, co chtějí. Settim je normální chlap, je mi s ním fajn a jsem s ním spokojená. A jakou měl minulost, to je jeho soukromá věc," dodává Mesárošová.

magazin.cz

Také spekulace o údajném návratu do náruče hokejisty Romana Hamrlíka modelka vyvrací. "Roman má práci v Kanadě a já tady. Jsme jenom blízcí přátelé," uzavírá Dominika.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 219