Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Tania Strecker / foto: The Sun

Nahradí tahle sexy modelka Madonnu?

Je možné, že Guy Ritchie nikdy nepřestal milovat svou bývalou přítelkyni? Kdo to je?

Dánská modelka Tania Strecker, která měří přes 183 centimetrů a pyšní se nohama o délce neuvěřitelných 94 centimetrů, připustila, že se vídala se svým bývalým přítelem Guyem Ritchiem, který ji opustil právě kvůli královně popu.

magazin.cz

Guy to sice popřel, ale přátelé hvězdného páru tvrdí, že se žárlivá Madonna nikdy nepřestala bát, že její manžel tajně preferuje dlouhonohou modelku. Prý není divu. „Tania je báječná a o patnáct let mladší než Madonna,“ prozradil zdroj.

„Madonna ho Tanie přebrala, ale nikdy úplně nevěřila, že ji Guy miluje jen pro ni samotnou. Teď už je přesvědčena, že se o ni Guy zajímal hlavně kvůli penězům.“

magazin.cz

Krátce poté, co pár oznámil rozvod, Guy dokonce řekl pro US Magazine, že podvedl Madonnu s „tajnou láskou“, kterou ale nechtěl jmenovat. Aby to bylo zamotané ještě víc, jeho mluvčí to později označil za naprostou lež.

Tania, která je šťastně vdaná za miliardáře Jamese de Rothschilda, v rádiovém rozhovoru vyprávěla o tom, že se s Guyem vídala i poté, co v roce 1999 začal randit s Madonnou. V rozhovoru s Nicky Campbell na Radio 5 Tatiana řekla: „Bude trvat dlouho, než se s tím rozchodem dokážu vyrovnat. Ještě před rokem a půl byl jedinou láskou mého života.“

magazin.cz

Pokud je to pravda, Guy se s ní rozešel jen pár měsíců před tím, než se v prosinci 2000 oženil s Madonnou, která už v té době byla těhotná se synem Roccem.

Až Madonna s Guyem projdou rozvodem, který se, zdá se, bude velice ošklivý, sejde se znovu se svou bývalou láskou? Nebo už je pozdě?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 672