Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vanessa Hudgens / foto: Shutterstock

Vanessa Hudgens: Nahé fotky mě vyškolily

Když před rokem unikly nahé fotografie mladé herečky Vanessy Hudgens, která je známá především z Muzikálu ze střední, málem jí to zničilo kariéru. Dnes s odstupem říká, že to pro ni byla velká škola.

Když skandál vypuknul, měla pěkně našlápnuto. Milióny fanoušků z celého světa jí ležely u nohou, hrála si na slušňačku, svým image měla podpořit svou roli plaché Gabrielle ze seriálu. Jenže… Na internetu se objevily hanbaté fotografie a s pověstí slušné holky byl konec.

 

Nafocené vnady fanoušky zmátly. Líbila se jim ta plachá, neprůbojná holka z televizní obrazovky. Spekulovalo se, že v pokračování televizního hitu, který se měl vůbec poprvé ukázat na stříbrných plátnech kin, se ani neobjeví. Že by fotky mohly kazit dojem z populární série.

 

Nakonec se tak nestalo, Vanessa se ve filmu objevila stejně jako další hrdinové. Ale přiznala, že to pro ni byla hodně tvrdá škola. “Nerada se o tom bavím, mělo to být čistě privátní, nikdy se to nemělo dostat ven,” říká herečka, ale dodává, že ničeho nelituje. “Myslím, že všechno má svůj smysl a nic z toho, co jsem udělala, bych nevzala zpět.”

 
Žádné lechtivé scény ve filmu

Traumatizující zážitek s ní prožívala také rodina a přátelé. “Pomohli mi, podpořili mě, to byla vzpruha. Byla to škola, pak mě všichni pořád sledovali a čekali, jestli zase něco takového vyvedu. Bylo to těžké, ale je to za mnou. To mě těší, jsem šťastná,” citoval Vanessu deník Mirror.

 

V trojce Muzikálu ze střední si místo lechtivých scén užije hlavně romantiku se školní basketbalovou hvězdou Troyem Boltonem v podání Zaca Efrona. “V trojce není žádný sex, drogy, násilí, je to milý film. V posledním dílu maturujeme a tím končíme,” doplnila 19letá herečka, která s Efronem randí i v reálu. Právě jemu byly sexy fotky nejspíše určeny.

 
Život se Zacem

A jaký je Zac Efron, sen mnoha dívek z celého světa? “Pohodář. Když jsem ho potkala, říkala jsem si, že je těžké nebýt přitahován někým tak zajímavým, jako je on. Naštěstí to viděl stejně. Trávíme spolu spoustu času, ale řadu věcí děláme také odděleně. Je nám spolu hezky,” prohlásila mladá hvězdička.

 

Vanessa Hudgens se ve světě neztratí. Její fanoušci už pomalu zapomněli na ony nahé fotografie, místo toho kupují její nové hudební album, vedle toho točí další film “Bandslam”. Koupila si vlastní dům v Los Angeles a libuje si, že rodiče má hned za rohem.

 

“Nezávislost je fajn. Rodiče jsou skvělí, vědí, že tohle je něco, po čem jsem toužila. I když se občas zastaví a naplní mi ledničku,” smála se Vanessa.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 371