Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
AnnaLynne McCord / foto: Shutterstock

Válka krásek v 90210. Která je nejhezčí?

Na střední školu West Beverly Hills chodí nová generace krásek. Zapomeňte na Donnu, Kelly, Brendu, tohle jsou nové sexy studentky z čísla 90210. Která je z nich nejhezčí a nejvíc sexy?

Začněme u AnnaLynne McCord, jednadvacetileté herečky z Atlanty. V obnoveném hitu televizní stanice CW hraje Naomi Clark. Je zřejmé, co je ta holka zač. Naomi je žhavá, sexy, prachatá dívka, která má pod palcem veškeré školní dění.

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

 

Zdá se, že je to převážně nevychovaný spratek, ale v průběhu série se její charakter trochu pozmění a ukáže se především to, proč je taková, jaká je.

magazin.cz

 

Pamatujete si maličkou sestru blondýnky Kelly Taylor a Davida Silvera z původní série? Erin Silver? Tak to roztomilé škvrně už je skoro dospělá dívka, a velmi krásná dívka. V nové sérii je nejlepší kamarádkou Annie Wilson a prožije si románek s jejím bratrem Dixonem. Má přitom vlastní seriál na YouTube, jak jinak v dnešní době… Hraje ji Jessica Stroup.

magazin.cz

 

Shenae Grimes je třetí do party mladičkých dívek, které dobývají Beverly Hills. Devatenáctiletá Kanaďanka hraje Annie Wilson.

magazin.cz

magazin.cz

 

Annie je krásná, moderní a populární. Tedy byla, v Kansasu, odkud se rodinka do Kalifornie přistěhovala, podobně jako před lety Walshovi. V Beverly Hills zažívá tak trochu kulturní šok, náhle je všechno zcela jiné.

magazin.cz

 

Že v novém seriálu 90210 nejsou krásné jen dcerky, o tom přesvědčuje 44letá Lori Loughlin, která hraje matku Annie a Dixona Wilsonových.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 708