Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Victoria Beckham / foto: Shutterstock

Beckhamovy chrání magické náhrdelníky

Před nevěrou i trápením ochrání vaši rodinu zázračný přívěsek. A Beckhamovi tomu věří. Jak jinak.

Rodinný život Victorie a Davida Beckhamových je vzhůru nohama, protože David přijal dočasné angažmá v italském fotbalovém klubu AC Milan. Stěhuje se proto za svým fotbalovým týmem do Evropy, zatímco rodina zůstává v Americe.

Před dlouhým odloučením se hvězdný pár obdaroval na důkaz lásky vzájemně japonskými magickými náhrdelníky, které mají oba ochraňovat.

K desátému výročí
Náhrdelníky, které jsou ručně vyráběné vyvolenými japonskými mistry meditace jako ochranné talismany ze zlata a stříbra, zaručují jejich nositeli díky vetknutým magickým schopnostem věčné zdraví a bezpečí.

Victoria se pochlubila magazínu Vogue, že si tyto cenné japonské šperky dali s Davidem k jejich desátému výročí svatby.

"Byl to náš vzájemný dárek k výročí. Energie, kterou náhrdelníky vyzařují, je neuvěřitelně silná a ochraňující," říká módní ikona s tím, že jim šperky přinášejí lásku, ochranu a bezpečí.

Ta je ještě znásobena přívěskem s vyobrazením archanděla Rafaela, který je označován za nejmocnějšího a nejvíc milujícího anděla v nebi.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 99