Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Letadlo / foto: sxc.hu

Zmatkař bloudil týden po letišti

Roztržitému Řekovi se podařilo ztratit se na malém místním letišti v německém Hannoveru. Nezvěstný byl celý týden. Doma už po něm vyhlásili pátrání.

Christianos Kaklamakis, který byl prohlášen za pohřešovaného, totiž bloudil kolem hannoverského letiště sedm dní, než si ho všimla zaměstnankyně cestovní kanceláře a zavolala policii.

Už je doma
Zaměstnanci letiště, které zahájilo vyšetřování za účelem zjištění, jak se pasažér mohl na týden "ztratit", pak kontaktovali rodinu ztraceného muže. Pak pana Kaklamakise poslali zpět.

Sabine Berger, zaměstnankyně cestovní kanceláře, která si problému všimla, k případu řekla, že si myslela, že přilétá a zase odlétá.

"Brzy mi ale došlo, že je něco v nepořádku, a raději jsem kontaktovala úřady. Naprosto jsem tomu nemohla uvěřit, když jsem zjistila, co se tomu pánovi z Řecka stalo," uvedla Sabine s tím, že je moc ráda, že už je chlapík bezpečně doma.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 102