Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ewa Farna / foto: korzo

Kdo připraví Ewu Farnou o panenství?

Zpěvák slovenské skupiny No Name Igor Timko prohlásil o zpěvačce Ewě Farne, že ji miluje a chce být jejím prvním.

Údajně si to už domluvil s jejím tatínkem. Do Ewy se prý Timko doslova zamiloval. "Ona okouzlila nejenom mě, ale i celou naši kapelu," přiznal Igor Timko, který poprvé viděl Farnou živě zpívat na festivalu v Kadani.

Tam ho svým jedinečným a osobitým projevem naprosto dostala. Členy No Name v tu chvíli napadlo, že by Ewu mohli přizvat na své turné po slovenských městech. Říjnová koncertní šňůra měla velký ohlas a Farna si díky ní u našich východních sousedů udělala skvělé jméno.

Nyní jí odtamtud přicházejí první nabídky na samostatné vystoupení.

magazin.cz

No Name čeká 27. listopadu koncert v pražské Tesla Aréně a Farna tam vedle Petra Bendeho vystupuje jako "předskokanka". Igor a Ewa chystají překvapení a chtějí společně zazpívat písničku Prvá. Stejnou skladbu chystají zopakovat i na slovenském Zlatém slavíkovi o dva dny později.

Po koncertu do školy
"Budu tedy Ewě zpívat, že je moje první. Není to samozřejmě pravda, ale zní to zajímavě. Spíš by měla ona zpívat mně, že jsem její první," žertuje Timko a dodává, že si s Ewiným tatínkem něco takového už domluvili.

S Ewou si první sex domluvit nestačili, protože na after party po koncertních vystoupeních se Ewa příliš nezdržuje. Jak zpěvačka vysvětluje, ihned po koncertě odjíždí domů, aby se stihla připravit na další den do školy.

"Otec ji zatím hodně hlídá, ale dlouho nebude. Ewa má čerstvou občanku, tak už se jistě bude brzy chovat jako dospělý člověk," soudí frontman No Name.

"On je Igor strašně zábavný, my si děláme ze všeho srandu, máme se hrozně rádi. On je šílenej a já jsem taky šílená," doplňuje svého kolegu Ewa Farna a přiznává, že opravdu zábavnější by bylo, kdyby text písničky Prvá spíše zněl: "...jsi môj prvý..."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 017